Almás-fahéjas másnapi zabkása

Almás-fahéjas másnapi zabkása

A hét második felében általában már annyira fáradt vagyok, hogy tudom: képtelen leszek másnap reggel korán kelni, hogy reggelit készítsek. Ilyenkor bizony napon jól jön, ha van a tartsolyban egy isteni másnapi zabkása recept, amit este csak néhány perc alatt összedobsz, reggel pedig csak egy kanál kell hozzá, és már eheti is a család. Na, ez az almás-fahéjas másnapi zabkása éppen ilyen.

Almás-fahéjas másnapi zabkása

Hozzávalók:

1/2 csésze mandulatej
1/2 csésze teljes kiőrlésű zabpehely (nagyszemű)
1 ek szezámmag
2 ek almalé
1 kisebb alma
1/2 tk fahéj

Elkészítés:

A hozzávalókat szépen, sorjában rétegezd egy szép pohárba. Alulra kerüljön a mandulatej, rá a zabpehely, arra a szezámmag, majd jöhet az almalé és egy kisebb alma reszelve. A tetejére pedig díszítésként a fahéj. Tedd hűtőbe. Másnapra finomrapuhul a zabpehely, és azonnal fogyasztható.

Jó étvágyat!

 

Fotó: thatcleanlife-blog


NÉZD CSAK, 1 PILLANAT...

Egészségesebb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb életre vágysz?

Megvan az elhatározás, de nem tudod merre indulj? Olvass bele INGYEN a könyvembe!
BELEOLVASOK A KÖNYVBE »
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link
Iratkozz fel a 21napalatt hírlevél értesítőre és máris Tiéd a
10% kedvezmény 
az Egészséges életmód 21 nap alatt könyved árából.
close-link